aboutus

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Μάρκες: ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ
Αριθμός Υπαλλήλων: 400~499
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2002
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ιδρύεται το 2002 και με κεντρικά γραφεία σε Chaozhou, Guangdong Xinle Co. τροφίμων, ΕΠΕ μια σύγχρονη βασισμένη στην τεχνολογία επιχείρηση που ειδικεύεται στην Ε&Α, που κατασκευάζει, και που εμπορεύεται για τα αναζωογονώντας και υγιή προϊόντα βιομηχανιών ζαχαρωδών προϊόντων.

 

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ, το σημαντικό εμπορικό σήμα μας, έχει εμπιστευθεί ομόφωνα από τους περισσότερους από τους πελάτες στην Κίνα και oversea τις χώρες από την καθιέρωσή του.

 

Ένα από τα με εμπορική επιτυχία κατοχυρωμένα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας προϊόντα--Η ελεύθερη καραμέλα μεντών ζάχαρης βιταμίνης C & η λειτουργική ταμπλέτα γάλακτος, παράγονται με τη χρησιμοποίηση υψηλή - ποιότητα των εισαγόμενων πρώτων υλών & των φυσικών συστατικών. Παραδίδει τα μεγάλα οφέλη των ανανεώσεων και των καθημερινών θρεπτικών ουσιών που απαιτούνται από το ανθρώπινο σώμα.

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Η επιχείρησή μας έχει τώρα περισσότερα από 23.000 τετραγωνικά μέτρα των τυποποιημένων εγκαταστάσεων της κκπ στο διάστημα. Επιπλέον, απασχολούμε περισσότερο από 500 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 70 ανώτερων τεχνικών.

 

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ έχει περάσει ήδη μια σειρά ποιοτικών πιστοποιητικών όπως ο ISO, HACCP, CIQ, και HALAL. Λαμβάνει επίσης διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. είχε το δικαίωμα ως «Guangdong επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» το 2018.

    

Μια άριστη ποιότητα των προϊόντων δημιουργείται από ένα καλό περιβάλλον κατασκευής και έναν θετικό τρόπο στην ακριβή διαχείριση παραγωγής. Με το επίπεδο 100.000 χωρίς σκόνη εργαστηρίου, προηγμένου εξοπλισμού, και αποτελεσματικού λογισμικού cErp στην ανάλυση στοιχείων παραγωγής στο guatantee η ποιότητά μας.

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

Σαν γνωστό και άξιο εμπιστευμένο κατασκευαστή τροφίμων, η ποιότητα των προϊόντων πρέπει να είναι ένας στόχος πυρήνων. Το σχέδιο του «συνολικού ποιοτικού ελέγχου» επιβάλλεται αυστηρά στις καθημερινές παραγωγές.

 

Προκειμένου να εξασφαλιστεί υψηλή ποιότητα των προϊόντων, ο ποιοτικός έλεγχος πρέπει να είναι από την προέλευση των πρώτων υλών. Για να επιμείνει στην αγορά της άριστης ποιότητας των υλικών από τους διεθνείς καταρτισμένους προμηθευτές λόγω της καλύτερης ποιότητάς τους.

 

Εκτός αυτού, για να εξασφαλίσει τέλειο προϊόν 100% που στέλνεται στην αγορά, μια καταρτισμένη QC ομάδα θα ήταν πιό αυστηρή στον ποιοτικό έλεγχο σχετικά με την αποδοχή στο εργοστάσιο. Για να ελέγξουν ολόκληρη τη λειτουργική διαδικασία και κάθε διαδικασία εργασίας μέχρι τελειωμένη - προϊόντα που κατασκευάζονται εντελώς.

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 3

ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΕ είναι όχι μόνο κατασκευαστής αλλά και αγαθό καραμελών στη λειτουργία μάρκετινγκ & εμπορικών σημάτων. Έχουμε μια επαγγελματική ομάδα πωλήσεων με περισσότερες από 150 πωλήσεις elites και μια ισχυρή εμπορική ομάδα για να βελτιώσουμε τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων μας.

 

Μέχρι τώρα, το κύριο προϊόν μας - οι ελεύθερες μέντες ζάχαρης & η λειτουργική ταμπλέτα γάλακτος έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 16 χώρες, όπως η Ιαπωνία, Κορέα, Ταϊλάνδη, Ρουμανία, Μαλαισία, Ινδονησία… και ούτω καθεξής

 

Τα προϊόντα & το εμπορικό σήμα μας έχουν παρασχεθεί στα μέρη της διάσημων και διεθνών υπεραγοράς Κα & CVS όπως Wal-wal-mart, διασταύρωση, RT-Mart, το Lotus, Auchan, 7-ένδεκα, οικογένεια-Mart, GS25 κ.λπ….

 

Ιστορία

-2002:

 

Guangdong Xinle η Co. τροφίμων, ΕΠΕ (ο ιδιοκτήτης εμπορικών σημάτων & ο παραγωγός ΚΑΛΛΙΈΡΓΗΣΑΝ) βρέθηκε το 2002. Εκείνη τη στιγμή, ήταν ακριβώς ένα μικρό εργοστάσιο με λίγους εργαζομένους για να παραγάγει λίγα προϊόντα.

 

Αλλά επιμείναμε ακόμα στην αρχή που είναι «ποιότητα πρώτα» για να παραγάγει τα όλα αγαθά μας και να καλύψει την απαίτηση των πελατών μας. Και κρατημένος ποιότητα στο σύνθημα η «κάνει για το εμπορικό σήμα, η ακεραιότητα κάνει για τη μελλοντική επιτυχία».

 

-2004:

 

Προκειμένου να διευρυνθεί η κλίμακα και να δοθεί περισσότερη προσοχή στην αγορά εξαγωγών. Guangdong Xinle η Co. τροφίμων, ΕΠΕ επέκτεινε τις εγκαταστάσεις παραγωγής σε 6.000 τετραγωνικά μέτρα, που επενδύθηκαν 20 σύνολα εισαγόμενων εξοπλισμών και προηγμένου συστήματος παραγωγής εκείνη τη στιγμή. Ήμαστε σε θέση να παραγάγουμε περισσότερα προϊόντα όπως η συμπίεση της καραμέλας, της μαλακών καραμέλας και της ταμπλέτας γάλακτος κ.λπ….

 

-2012-2014:

 

Με περισσότερο από 10 έτη εμπειρίας cOem στην αγορά εξαγωγών, υποστηρίξαμε στην εγχώρια αγορά το 2012. Προώθησε το εμπορικό σήμα μας - «DOSMC» & «ΚΑΛΛΙΈΡΓΗΣΕ» το 2014. Χρησιμοποιώντας μόνο 2 έτη για να επιτύχει τον όγκο πωλήσεων από 0 έως 38 εκατομμύρια δολαρίων.

 

-Τώρα:

 

Αφότου ΚΑΛΛΙΈΡΓΗΣΑΝ περισσότερο από 18 έτη σκληρής δουλειάς, Guangdong Xinle Co. τροφίμων, ΕΠΕ και το εμπορικό σήμα μας «» έχουν εμπιστευθεί ομόφωνα από τους περισσότερους από τους πελάτες στην Κίνα και oversea τις χώρες. Η επιχείρηση έχει τώρα περισσότερα από 23.000 τετραγωνικά μέτρα των τυποποιημένων εγκαταστάσεων της κκπ στο διάστημα.

 

Επιπλέον, απασχολεί περισσότερο από 500 προσωπικό, συμπεριλαμβανομένων 70 ανώτερων τεχνικών. Είχαμε περάσει ήδη μια σειρά ποιοτικών πιστοποιητικών όπως ο ISO, HACCP, CIQ, και HALAL. Λαμβάνει επίσης διάφορα διπλώματα ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων. είχε το δικαίωμα ως «Guangdong επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας» το 2018.

 

Τα προϊόντα μας κάτω από το εμπορικό σήμα μας «ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ» έχουν εξαχθεί σε περισσότερες από 16 χώρες όπως η Κορέα, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Ρουμανία, η Ινδονησία κ.λπ…. Τα αγαθά παρεχόμενος επίσης στα μέρη του διάσημου διεθνούς δικτύου πώλησης όπως Wal-wal-mart, διασταύρωση, RT-Mart, Lotus, 7-ένδεκα, οικογένεια-Mart… και ούτω καθεξής

Υπηρεσία

Το πλεονέκτημα & η υπηρεσία μας:

 

*Best ποιότητα: Επιλογή των καλύτερων πρώτων υλών από το σπίτι και στο εξωτερικό για να σιγουρευτεί της ποιότητας των προϊόντων

 

*Competitive τιμή: Έχουμε το εργοστάσιό μας, έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας παρέχουμε μια καλύτερη τιμή από την εμπορική επιχείρηση

 

πιστοποίηση *Quality: HACCP, ISO22000, HALAL, MUI-HALAL, ΠΡΌΤΥΠΑ FDA

 

*Strong υποστήριξη μάρκετινγκ: Να επιτρέψει διάφορο των υλικών επίδειξης & προώθησης το γεγονός αγοράς σας, και σας βοηθά για να βελτιώσει τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων σας

 

ομάδα πωλήσεων *Professional: Περισσότερες από 150 πωλήσεις elites για να σας βοηθήσει για να βελτιώσει τις πωλήσεις και να πάρει περισσότερο κέρδος

 

*Independent ομάδα σχεδίου: Παροχή ενός μοναδικού σχεδίου σύμφωνα με την αγορά στόχων σας

 

Ομάδα Ε&Α *Professional: Παρέχοντας και αναπτυσσόμενος την προσαρμοσμένη γεύση & την καραμέλα που οι πελάτες ζήτησαν

 

Ομάδα ελέγχου *Quality: Για να σιγουρευτεί κάθε κομμάτι της καραμέλας μας παράγεται κάτω από τα καθαρότερα & ασφαλέστερα πρότυπα

 

 

Τεχνικά πλεονεκτήματα:

 

το μπλέντερ & η συμπιέζοντας μηχανή που εισήγαγαν από τα γερμανικά

 

*Full αυτόματη & μηχανή υψηλής ταχύτητας για να παραγάγει τα καλύτερα ποιοτικά προϊόντα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα

 

*Clean & ασφαλές εργαστήριο παραγωγής της κκπ τυποποιημένο που είναι περισσότερα από 23.000 τετραγωνικά μέτρα

 

σύνολο *Full συστήματος κλιματιστικών για το εργαστήριό μας

 

*100,000 επίπεδο χωρίς σκόνη εργαστηρίου για να παραγάγει την όλη καραμέλα μας

 

το αποτελεσματικό λογισμικό cErp στην ανάλυση στοιχείων παραγωγής για να εξασφαλίσει την ποιότητα των προϊόντων

 

 

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων:

 

*An πάντα σε απευθείας σύνδεση ομάδα μεταπωλήσεων για να λύσει το πρόβλημά σας

 

*A επαγγελματική ομάδα πωλήσεων για να βοηθήσει τις πωλήσεις σας κανένα θέμα που είστε εργασία στο κανάλι ΑΜ ή το παραδοσιακό κανάλι

 

*Compelte ομάδα αλυσιδών εφοδιασμού για να ελέγξει κάθε batch καλής παράδοσης & καταδίωξης του s

 

υπηρεσίες μεταφορών *Professional: Συνεργαστήκαμε με τα μέρη των ναυτιλιακών εταιριών όπως COSCO, MSK, Msc, OOCL, PIL… και ούτω καθεξής Να σιγουρευτεί κάθε εμπορευματοκιβώτιο των αγαθών θα μπορούσε να είναι σε σας ακίνδυνα.

 

 

 

Η ομάδα μας

Επαγγελματική ομάδα:

 

*Research & ομάδα ανάπτυξης: Μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α για να επενδύσουν οποιεσδήποτε γεύσεις, ο τύπος & οποιοδήποτε είδος καραμελών εσείς χρειάζονται

 

Ομάδα *Quality & ελέγχου: Ανώτερος τεχνικός περισσότερο από 20 στην ομάδα Q&C μας, για να εξασφαλίσει την ποιότητά μας

 

ο εργαζόμενος: 500+ καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι για να παραγάγει τις καραμέλες για σας

 

*Independent ομάδα σχεδίου: Διεθνής ομάδα σχεδίου για να κάνει το μοναδικό deisgn σύμφωνα με την αγορά στόχων σας

 

ομάδα πωλήσεων *Professional: 150+ πωλήσεις elites που είναι εξειδικευμένο στη λειτουργία του καναλιού ΑΜ και της GT

 

*Marketing ομάδα: Επένδυση διάφορη των υλικών επίδειξης για την αγορά σας, προγραμματίζοντας το γεγονός μάρκετινγκ για να βελτιώσει τη συνειδητοποίηση εμπορικών σημάτων

 

*Strong ομάδα αλυσιδών εφοδιασμού: Σιγουρευτείτε ότι κάθε batch αγαθών μπορεί ακίνδυνα να φθάσει εσείς

 

Ομάδα μεταπωλήσεων: Πάντα on-line & επαγγελματική ομάδα μεταπωλήσεων για να λύσει το πρόβλημά σας

 

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 2

VR Show

Χτυπήστε κάτω από τη σύνδεση για να επισκεφτείτε το θάλαμο & τα προϊόντα μας από VR: ↓↓

 

το http://xl.hall.yunzhanyun.com/ #

 

 

Κίνα Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας