Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Becky

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call

Καλλιέργησε 81 ταμπλέτες γάλακτος, πλούσιες σε ποικίλες θρεπτικές ουσίες

June 20, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλλιέργησε 81 ταμπλέτες γάλακτος, πλούσιες σε ποικίλες θρεπτικές ουσίες

Μια λογική διατροφή είναι το ίδρυμα της υγείας. Αυτή τη στιγμή, η πρόληψη και η θεραπεία της επιδημίας είναι σε μια κρίσιμη περίοδο. Μια επιστημονική και λογική διατροφή μπορεί αποτελεσματικά να βελτιώσει τη θρεπτική υγεία, να ενισχύσει την αντίσταση, και να παρέχει τη σημαντική θρεπτική υποστήριξη για την πάλη των ασθενειών. Το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι μια από τις υψηλής ποιότητας πρωτεϊνικές πηγές, και μπορούν επίσης να παρέχουν ποικίλες ουσιαστικές θρεπτικές ουσίες για το ανθρώπινο σώμα. Περισσότερη εισαγωγή του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων είναι πολύ ευεργετική για τους ανθρώπους με την ανεπαρκή πρωτεΐνη, ειδικά εκείνοι που πρέπει να βελτιώσουν την αντίστασή τους παρά το νέο coronavirus. . Οι επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το γάλα και τα γαλακτοκομικά προϊόντα είναι μια καλή πηγή ποικίλων θρεπτικών ουσιών, συμπεριλαμβανομένης της υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης, του ασβεστίου, του μαγνήσιου, του καλίου, του ιωδίου, του ψευδάργυρου, και περισσότερων. Οι εμπειρογνώμονες συστήνουν ότι κάθε πρόσωπο καταναλώνει 300g του υγρού γάλακτος ή άλλων γαλακτοκομικών προϊόντων με μια περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη 300g του υγρού γάλακτος ανά ημέρα.

Το γάλα είναι φυσικά τρόφιμα με τις πλούσιες θρεπτικές ουσίες, τις κατάλληλες αναλογίες, και την εύκολες πέψη και την απορρόφηση. Είναι μια σημαντική πηγή υψηλής ποιότητας πρωτεϊνικού και διαιτητικού ασβεστίου. Η λακτόζη στο γάλα μπορεί επίσης να προωθήσει την απορρόφηση των μεταλλευμάτων όπως το ασβέστιο, ο σίδηρος, και ο ψευδάργυρος. Το γάλα είναι πλούσιο σε ασβέστιο, το οποίο είναι το κύριο συστατικό των κόκκαλων και των δοντιών και διατηρεί την πυκνότητα κόκκαλων. Η μέτρια εισαγωγή του γάλακτος και τα γαλακτοκομικά προϊόντα μπορούν να προστατεύσουν την καρδιαγγειακή και εγκεφαλοαγγειακή υγεία.

Συγχρόνως, οι εμπειρογνώμονες επίσης συστήνουν ότι οι άνθρωποι πρέπει να φάνε περισσότερα γαλακτοκομικά προϊόντα που ενισχύονται με το prebiotics. Επειδή το prebiotics είναι ουσίες που μπορούν επιλεκτικά να προωθήσουν την αύξηση και την αναπαραγωγή των ευεργετικών βακτηριδίων στο έντερο, το prebiotics μπορεί να βελτιώσει το εντερικό μικροϋπολογιστής-οικολογικό περιβάλλον και να προωθήσει τη φυσική υγεία με την προώθηση της αναπαραγωγής των ευεργετικών βακτηριδίων και την παρεμπόδιση της αύξησης των επιβλαβών βακτηριδίων. Το κοινό prebiotics στα γαλακτοκομικά προϊόντα περιλαμβάνει κυρίως fructooligosaccharides, isomaltose, galactooligosaccharides, xylooligosaccharides, ινουλίνη, κ.λπ.

Οι σχετικές μελέτες έχουν δείξει ότι τα παιδιά είναι σε μια περίοδο ταχείας ανάπτυξης και ανάπτυξης, και χρειάζονται πολλή υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη, το ασβέστιο, και άλλες θρεπτικές ουσίες. Τα προσχολικά παιδιά ηλικίας 2-5 πρέπει να καταναλώσουν 350-500g του υγρού γάλακτος ή ένα ισοδύναμο ποσό γαλακτοκομικών προϊόντων ανά ημέρα. Τα σχολικής ηλικίας παιδιά πρέπει να καταναλώσουν το υγρό γάλα κάθε μέρα. Η εισαγωγή δεν πρέπει να είναι λιγότερο από 300g και την αύξηση κατάλληλα, και μπορείτε να επιλέξετε το υγρό γάλα, το γιαούρτι, τις φέτες γάλακτος, το τυρί, ή το γάλα σε σκόνη.

Με βάση τη θρεπτική αξία του γάλακτος και των γαλακτοκομικών προϊόντων, καλλιέργησε έχει προωθήσει τις ταμπλέτες γάλακτος με μια περιεκτικότητα σε γάλατα σε σκόνη μέχρι 81% και προστιθέμενο colostrum, prebiotics, DHA, αρμέγει τα ορυκτά άλατα, και άλλες θρεπτικές ουσίες στις ταμπλέτες γάλακτος, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τις εγκύους γυναίκες, θηλάζουσες μητέρες, παιδιά παρέχουν τα πλουσιότερα θρεπτικά συμπληρώματα. Ελπίζουμε ότι η αγάπη της μητέρας μπορεί να συμπυκνωθεί στο κάθε «καλλιέργησε» την ταμπλέτα γάλακτος. Καλλιέργησε έχει δημιουργήσει ένα νέο ύψος στην κατηγορία ταμπλετών γάλακτος και έχει προωθήσει τις πρώτες «πρόσθετες παχιές ταμπλέτες γάλακτος», η οποία υιοθετεί τα υψηλά πρότυπα για να δημιουργήσει τις υψηλής ποιότητας ταμπλέτες γάλακτος. Οι ταμπλέτες γάλακτός μας γίνονται με τους υψηλής ποιότητας τύπους που είναι ανώτεροι από τα διεθνή πρότυπα: Η Νέα Ζηλανδία εισήγαγε το γάλα σε σκόνη, βοοειδές colostrum/DHA/prebiotics, αρμέγει τα ορυκτά άλατα, κ.λπ. Είμαστε δεσμευμένοι στην παροχή των καταναλωτών τους τύπους που είναι απλούστεροι, επιστημονικότερος, και ασφαλέστεροι. Οι ταμπλέτες γάλακτός μας εισάγονται από τη Νέα Ζηλανδία, η περιεκτικότητα σε γάλατα σε σκόνη είναι τόσο υψηλή όσο 81%, και η περιεκτικότητα σε ασβέστιο είναι τόσο υψηλή όσο 800mg/100g, το οποίο είναι υψηλότερο από 99% των παρόμοιων προϊόντων στην αγορά.

Αξίζει ότι η επιχείρησή μας έχει τα ισχυρά τεχνικά πλεονεκτήματα, και έχει αναπτυχθεί από κοινού με το «Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Νότιων Κινών» και έχει τις επιτακτικές τεχνικές επικυρώσεις. Το εργαστήριο παραγωγής μας χρησιμοποιεί τη διαδικασία «6D» για να παραγάγει τις ταμπλέτες γάλακτος για να εξασφαλίσει ότι οι ταμπλέτες γάλακτος είναι μαλακές, λειωμένο μέταλλο στο στόμα και δεν κολλούν στα δόντια. Από την άποψη του σχεδίου συσκευασίας, οι ταμπλέτες γάλακτός μας σφραγίζονται με την ταινία αργιλίου και συσκευάζονται χωριστά, η οποία είναι κατάλληλη για τους καταναλωτές να φέρουν και να αποθηκεύσουν.

Από την άποψη των προστιθέμενων συστατικών των ταμπλετών γάλακτος, επιλέγουμε να προσθέσουμε βοοειδές colostrum επειδή βοοειδές colostrum περιλαμβάνει τις πολύτιμες ενεργές ανοσοσφαιρίνες και το πλούσιο ασβέστιο γάλακτος, τα πρωτεϊνικά, διάφορα ιχνοστοιχεία, και άλλες θρεπτικές ουσίες, γνωστές ως «21$ος αιώνας» ο βασιλιάς της ασυλίας». Colostrum είναι το γάλα που παράγεται από τις αγελάδες στις πρώτες-πρώτες ημέρες μετά από τον κανονικό τοκετό. Σαν λειτουργικά τρόφιμα, βοοειδές colostrum είναι πλούσιο στους άνοσους παράγοντες, τους παράγοντες αύξησης, και άλλες φυσιολογικές λειτουργικές ουσίες και ποικίλες θρεπτικές ουσίες, και έχει τα ασύγκριτα χαρακτηριστικά του κανονικού γάλακτος. Καταρχάς, βοοειδές colostrum έχει ένα υψηλό ορυκτό περιεχόμενο, που περιέχει 23 είδη μεταλλευμάτων, μεταξύ των οποίων η περιεκτικότητα σε ασβέστιο είναι υψηλότερη, και το ορυκτό περιεχόμενο του φωσφόρου, του νατρίου, του ψευδάργυρου, του σιδήρου, και του μαγγάνιου είναι επίσης σημαντικά υψηλότερο από αυτό του κανονικού γάλακτος. Αφετέρου, βοοειδές colostrum είναι πλούσιο σε αμινοξέα και υψηλό στην πρωτεΐνη. Η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη βοοειδές colostrum είναι πολύ υψηλότερη από αυτή του κανονικού γάλακτος, ειδικά colostrum που εξωθείται για πρώτη φορά, η περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη της μπορεί να φθάσει 4 έως 8 φορές σε αυτή του κανονικού γάλακτος. Η βασική μονάδα της πρωτεΐνης είναι ένα αμινοξύ. Ο τύπος, η διαταγή, και η ποσότητα αμινοξέων προκαλούν τη διαφορά μεταξύ των πρωτεϊνών και καθορίζουν επίσης τη λειτουργία και τη θρεπτική αξία τους. Επιπλέον, βοοειδές colostrum περιέχει ποικίλο γαλακτικό οξύ, βιταμίνες Α, Δ, Γ, Ε, niacin, παντοθενικό οξύ, biotin, φολικό οξύ, χολίνη, και διάφορα ένζυμα, καθώς επίσης και ανοσοσφαιρίνες και παράγοντες αύξησης. Colostrum είναι πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες, έτσι έχει τις καλές λειτουργίες υγειονομικής περίθαλψης.

Ένα άλλο προστιθέμενο στοιχείο είναι prebiotics, που είναι πολυσακχαρίτες στα φυσικά τρόφιμα που δεν αφομοιώνονται εύκολα από τα ανθρώπινα ένζυμα, αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί από το probiotics στο χωνευτικό σύστημα, ειδικά το μεγάλο έντερο, για τη βακτηριακή επέκταση αύξησης και το μεταβολισμό για να παραγάγει τα short-chain λιπαρά οξέα. Από θρεπτική άποψη, οι ουσίες που μπορούν να μειώσουν τα επιβλαβή βακτηρίδια στο σώμα και τη βοήθεια προωθούν τον πολλαπλασιασμό των ευεργετικών βακτηριδίων στο έντερο μπορούν να κληθούν «prebiotics». Το κοινό prebiotics περιλαμβάνει fructooligosaccharides, galactooligosaccharides, και isomaltose ολιγοσακχαρίτες. Προσθέτουμε το prebiotics στις ταμπλέτες γάλακτος, ο σκοπός είναι να κάνουν οι ταμπλέτες γάλακτος να βοηθήσουν να προωθήσει την εντερική υγεία, με αυτόν τον τρόπο βελτιώνοντας την ασυλία και διατηρώντας τις υγιείς λειτουργίες του σώματος.

Όσον αφορά σε DHA, συνήθως γνωστό ως χρυσός εγκεφάλου, είναι ένα πολύ σημαντικό θρεπτικό στοιχείο για το ανθρώπινο σώμα και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στον υγιή εγκέφαλο και την οπτική ανάπτυξη των παιδιών. Έτσι προσθέτουμε DHA έτσι ώστε οι ταμπλέτες γάλακτός μας μπορούν να βοηθήσουν την ανάπτυξη εγκεφάλου των παιδιών. Το επιστημονικό όνομα DHA είναι docosahexaenoic οξύ, που περιέχει 22 άτομα άνθρακα και 6 διπλούς δεσμούς στη δομή, και είναι ένα αλλεπάλληλο ωμέγα πολυακόρεστο λιπαρό οξύ 3. Σαν συστατικό των φωσφολιπιδίων που διαμορφώνουν τις δομές μεμβρανών κυττάρων, Omega 3 λιπαρά οξέα, ειδικά DHA, είναι ιδιαίτερα υψηλή στον αμφιβληστροειδή, τον εγκέφαλο, και το σπέρμα, που περιλαμβάνεται ειδικά στη μετάδοση των φωτεινών σημάτων στα αμφιβληστροειδικά κύτταρα, και διαδραματίζει έναν σημαντικό ρόλο στην οπτική λειτουργία. DHA είναι επίσης ουσιαστικό για την αύξηση και τη λειτουργική εξέλιξη του εγκεφάλου του νηπίου και είναι επίσης μια ουσιαστική θρεπτική ουσία για τη διατήρηση της ενήλικης λειτουργίας εγκεφάλου. Οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι DHA απορροφάται κατά προτίμηση από τον εγκέφαλο πέρα από άλλα λιπαρά οξέα. Επομένως, οι μελέτες έχουν διαπιστώσει ότι μια υψηλή εισαγωγή DHA στις διατροφές των παιδιών είναι αυτό θεωρείται ότι μπορεί να βελτιώσει τη δυνατότητα εκμάθησης, και τώρα υπάρχουν σχετικές μελέτες που επίσης επισημαίνουν ότι η έλλειψη του DHA μπορεί να αφορά τη φτωχή δυνατότητα εκμάθησης των παιδιών. Μειωμένο DHA στον εγκέφαλο συνδέεται επίσης με τη γνωστική πτώση κατά τη διάρκεια της γήρανσης και της ανάπτυξης της ασθένειας του Alzheimer. Οι μελέτες έχουν παρουσιάσει τα οφέλη DHA: να ωφελήσει την υγιή ανάπτυξη των παιδιών να βελτιώσει την καρδιαγγειακή πάθηση να μειώσει την ανάφλεξη να αποτρέψει την ασθένεια του Alzheimer, την άνοια, και τη γνωστική πτώση και βελτιώστε τους όρους ξηροφθαλμίας.

Εκτός από τη θρεπτική αξία προαναφερθείσα, λάβαμε υπόψη επίσης το γούστο των φετών γάλακτος. 81 οι νιφάδες γάλακτος είναι όχι μόνο διαθέσιμες στις αρχικές γεύσεις γάλακτος, αλλά και στις γεύσεις παγωτού και φραουλών βανίλιας. Το παγωτό βανίλιας αρωμάτισε τις φέτες γάλακτος, με μια άριστη τήξη των γεύσεων βανίλιας και γάλακτος, της ευχάριστης γλυκύτητας, και του λεπτού και ομαλού γούστου. Όσον αφορά στις αγαπημένες γεύσεις φραουλών πολλών παιδιών, μπορεί να συνδυαστεί τέλεια με την πλούσια γαλακτώδη γεύση, έτσι ώστε τα παιδιά μπορούν να πάρουν την πρωτοβουλία να φάνε σε μια ευτυχή διάθεση συμπληρώνοντας τη διατροφή.

Εάν ενδιαφέρεστε για τα προαναφερθε'ντα γαλακτοκομικά προϊόντα πλούσια σε διάφορες θρεπτικές ουσίες, παρακαλώ αισθανθείτε ελεύθερος να έρθει σε επαφή με τον πωλητή μας! Δεχόμαστε OEM&ODM. Μπορούμε να παρέχουμε σε σας τις διευκρινισμένες προδιαγραφές συσκευασίας γαλακτοκομικών προϊόντων, τις γεύσεις, και τα προστιθέμενα στοιχεία. Να αναμείνει με ενδιαφέρον την επιχειρησιακή συνεργασία με σας!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765