Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Becky

Τηλεφωνικό νούμερο : +86-158 165 43765

WhatsApp : +8615816543765

Free call

Καλλιέργησε: Μπαίνοντας στην ιαπωνική αγορά με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα

June 16, 2022

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Καλλιέργησε: Μπαίνοντας στην ιαπωνική αγορά με υψηλό - ποιοτικά προϊόντα

Η θέση της Ιαπωνίας ως μια από τις ασφαλέστερες χώρες στον κόσμο για τη προσφορά τροφίμων σχετικά παγκοσμίως αναγνωρίζεται. Το Κοινοβούλιο της Ιαπωνίας, ως νομοθετικό σώμα, είναι κυρίως αρμόδιο για τη διατύπωση των νόμων και των κανονισμών να εξασφαλίσει την ασφάλεια της προσφοράς τροφίμων. Οι νόμοι ασφαλείας των τροφίμων της Ιαπωνίας περιλαμβάνουν κυρίως το βασικό νόμο ασφαλείας των τροφίμων, το νόμο υγιεινής τροφίμων, κ.λπ., καθώς επίσης και τις συνοδευτικούς τάξεις εφαρμογής και τους κανόνες εφαρμογής των σχετικών νόμων το σύστημα προτύπων τροφίμων διαιρείται σε τρία επίπεδα: εθνικοί πρότυπα, βιομηχανικά τυποποιημένοι, και επιχειρηματικά πρότυπα.

Τα τελευταία χρόνια, λόγω του συνεχούς περιστατικού των γεγονότων υγιεινής τροφίμων και ασφάλειας όπως η ασθένεια της τρελής αγελάδας και της παραποίησης των ετικετών τροφίμων από τις μεγάλες επιχειρήσεις όπως η ασθένεια της τρελής αγελάδας και το χιονώδες γαλακτοκομείο στην Ιαπωνία, οι ιαπωνέζοι είναι εξαιρετικά - ανησυχημένος για την υγιεινή τροφίμων. μέτρα. Εάν οι κινεζικοί εξαγωγείς τροφίμων θέλουν να εξαγάγουν στην Ιαπωνία, πρέπει να συνδέσουν το μεγάλο ενδιαφέρον με την υγιεινή και την ασφάλεια των προϊόντων τους.

Η εισαγόμενη καραντίνα υγιεινής τροφίμων της Ιαπωνίας περιλαμβάνει κυρίως την επιθεώρηση διαταγής, μια επιθεώρηση ελέγχου, και την απαλλαγή επιθεώρησης. Η υποχρεωτική επιθεώρηση είναι μια επιθεώρηση 100% στα τρόφιμα μιας batch-από-batch βάσης για ορισμένα που είναι επιρρεπείς σε υπόλοιπες επιβλαβείς ουσίες ή είναι επιρρεπή σε που μολύνονται με τους επιβλαβείς οργανισμούς. Ο έλεγχος και η επιθεώρηση αναφέρονται σε μια καθημερινή τυχαία επιθεώρηση των εισαγόμενων τροφίμων που δεν υπόκεινται στη διαταγμένη επιθεώρηση από το τμήμα υγείας και καραντίνας σύμφωνα με ένα σχέδιο που διατυπώνεται από μόνο του και σε έναν ορισμένους χρόνο και ένα πλαίσιο. Εάν ορισμένα τρόφιμα από μια ορισμένη χώρα βρίσκονται για να περιέχουν μια απαγορευμένη ουσία κατά τη διάρκεια των επιθεωρήσεων επιτήρησης, τα παρόμοια τρόφιμα από εκείνη την χώρα μπορεί να πρέπει να διαταχτούν για την επιθεώρηση στο μέλλον. Οι εισαγόμενες πρόσθετες ουσίες τροφίμων, τα εργαλεία τροφίμων, τα εμπορευματοκιβώτια, η συσκευασία, κ.λπ. πρέπει επίσης να υποβληθούν στην υγιεινή και τις επιδημικές επιθεωρήσεις πρόληψης.

Επιπλέον, οι ποινικές ρήτρες για τις παράνομες πράξεις στην Ιαπωνία είναι επίσης πολύ αυστηρές, ειδικά από την άποψη της επίβλεψης ασφαλείας των τροφίμων. Οι παραβιάσεις μπορούν να αντιμετωπίσουν τις βαρύτερες οικονομικές κυρώσεις και τις αυστηρές εγκληματικές ποινικές ρήτρες. Παραδείγματος χάριν, εκείνοι που αποτυγχάνουν να καλύψουν τις απαιτήσεις πρόσβασης για τα αγροτικά προϊόντα, ή εκείνων που πλαστογραφούν το σημάδι πιστοποίησης JAS, θα αντιμετωπίσουν την ενός έτους φυλάκιση και μια βαρύτερη οικονομική ποινική ρήτρα μόλις βρεθεί.

Με βάση την ανωτέρω κατάσταση, αν και Chaozhou είναι διάσημα τρόφιμα και καραμέλα-παραγωγή της περιοχής στην Κίνα, από τον Απρίλιο του 2019, κανένα επιχείρηση καραμελών Chaozhou και εμπορικό σήμα καραμελών δεν ήταν σε θέση να μπούν στην ιαπωνική αγορά. Επομένως, στις 17 Απριλίου 2019, η πρώτη batch αγαθών από καλλιέργησε καθαρίστηκε στον ιαπωνικό τελωνειακό λιμένα, και οι ιαπωνικοί πελάτες έλαβαν τα αγαθά ομαλά, αναγγέλλοντας ότι τα τρόφιμα Xinle μπήκαν επίσημα στην ιαπωνική αγορά! Συγχρόνως, αντιπροσωπεύει επίσης ένα νέο ύψος για τις επιχειρήσεις καραμελών Chaozhou.

Στην πραγματικότητα, έχει αντιμετωπίσει μερικές δυσκολίες και τα εμπόδια για τα προϊόντα καλλιέργησαν για να μπούν στην ιαπωνική αγορά, αλλά το προσωπικό μας σταθερά θεωρεί ότι τα προϊόντα καλλιέργησαν μπορούν να συναντήσουν το υψηλό επίπεδο των ιαπωνικών απαιτήσεων. Με τον επαγγελματισμό της παραγωγής της επιχείρησης, και «τολμήστε να παλεψετε, να τολμήσετε να ακολουθήσει, και εμμείνετε» πνεύμα, και τελικά πραγματοποιημένη επιτυχία.

Το Μάρτιο του 2019, ο πωλητής μας έλαβε μια έρευνα από έναν ιαπωνικό πελάτη που εξέφρασε ενδιαφέρον για τις sugar-free μέντες μας και θέλησε να αγοράσει τις sugar-free μέντες μας. Αισθαμένος ευτυχής, ο πωλητής είχε επίσης μερικές ανησυχίες ότι το προϊόν να παρεμποδιστεί από το τελωνείο όταν μπήκε τελικά στην Ιαπωνία, με συνέπεια τις οικονομικές απώλειες. Εντούτοις, το CEO μας ενθάρρυνε τον πωλητή: «Πρέπει να έχουμε την εμπιστοσύνη στα προϊόντα μας! Εάν παρεμποδίζεται πραγματικά από το τελωνείο, σημαίνει ότι τα προϊόντα μας πρέπει ακόμα να βελτιωθούν. Κανένα θέμα εάν αυτή η συναλλαγή ολοκληρώνεται επιτυχώς ή όχι, εμείς πρέπει να προσπαθήσουμε να κάνουμε τα προϊόντα μας το καλύτερο!»

Υπό τις εκπαιδεύσεις του CEO, το προσωπικό μας έχει τη σταθερή εμπιστοσύνη, αντιμετώπισε ήρεμα τα υψηλά πρότυπα και τις ακριβείς απαιτήσεις των ιαπωνικών πελατών, και επικοινώνησε προσεκτικά για τα πρότυπα προϊόντων, την επιθεώρηση συστατικών, και άλλα θέματα, και τελικά, ο πελάτης αποφάσισε να τοποθετήσει μια διαταγή. Παραδίδουμε τις sugar-free μέντες στο ιαπωνικό τελωνείο για τον εκτελωνισμό. Κατά τη διάρκεια της τελωνειακής επιθεώρησης των δειγμάτων FDA, οι επιθεωρητές εξέτασαν έναν δείκτη χρώματος για τις sugar-free μέντες μας. Το προσωπικό μας επισήμανε και έλεγξε όλες τις συνδέσεις συμπεριλαμβανομένων των πρώτων υλών, της διαδικασίας παραγωγής, της συσκευασίας, και της μεταφοράς, και διάρκεσε περισσότερο από δύο μήνες για να βρεί το λόγο. Στο τέλος, θα μπορούσαν μόνο να δεχτούν το αποτέλεσμα του ιαπωνικού τελωνείου που καταστρέφει ολόκληρη τη batch αγαθών.

Αυτή τη στιγμή, το CEO μας ακόμα δεν σταμάτησε και ανέλυσε την αιτία του προβλήματος μαζί με το προσωπικό σε επίπεδο βάσης. Στη συνέχεια, το προσωπικό μας ζήτησε συγγνώμη ειλικρινά στον πελάτη, που λέει ότι η επιχείρησή μας θα είναι αρμόδια στον πελάτη στο τέλος και θα αντέξει όλες τις απώλειες που προκαλούνται στον πελάτη λόγω της ποιότητας του προβλήματος τελωνειακής επιθεώρησης. Προσκαλούμε επίσης τους πελάτες για να επισκεφτούμε την επιχείρηση και να εξηγήσουμε ότι θα καταστήσουμε μια νέα batch αγαθών για τους πελάτες δωρεάν, θα είμαστε αρμόδιοι για όλες τις δαπάνες επιθεώρησης σε όλη τη διαδικασία, και θα διευκρινίσουμε την ειλικρίνειά μας σε συνεργασία. Εντυπωσιασμένοι από την ειλικρίνειά μας, οι ιαπωνικοί πελάτες έστειλαν το προσωπικό τους για να επισκεφτούν την επιχείρησή μας και εξέφρασαν ότι δεν θα σταματούσαν τη συνεργασία τους με μας λόγω της επιθεώρησης τελωνειακής ποιότητας.

Αργότερα, το προσωπικό μας ρύθμισε τον τύπο του προϊόντος και έλεγξε τις πρώτες ύλες του προϊόντος με τις υψηλότερες απαιτήσεις, κ.λπ., και έκανε τελικά έναν υψηλότερου επιπέδου των sugar-free μεντών, έτσι πέρασαν όλες τις διαδικασίες επιθεώρησης του ιαπωνικού τελωνείου και πήγαν ομαλά μπαίνουν στην ιαπωνική αγορά!

Οι sugar-free μέντες μας μπορούν να μπούν στην ιαπωνική αγορά, που στηρίζεται στην επαγγελματική ικανότητα παραγωγής της επιχείρησης και τον υψηλό επαγγελματισμό του προσωπικού. Εάν είστε πρόθυμοι να συνεργαστείτε με μας, θα παράσχουμε σε σας τα ίδια υψηλού επιπέδου προϊόντα. Υποδοχή οποτεδήποτε επαφή ο πωλητής μας!

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

beckychen@gdxlfood.com
+8615816543765