Να στείλετε μήνυμα
Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd.
Σπίτι >

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. Factory Production Line

Γύρος εργοστασίων
Production Line

Είμαστε ένας κορυφαίος κατασκευαστής λειτουργικών γλυκών.

Προκειμένου να αυξηθεί ο όγκος παραγωγής των προϊόντων μας, οι περισσότερες από τις διαδικασίες μας χρησιμοποιούν μηχανική αυτοματοποίηση.

Παρακάτω είναι φωτογραφίες μερικών από τα μηχανήματά μας.

Αν θέλετε να δείτε μια λεπτομερή εισαγωγή του εργαστηρίου, επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Μηχανή για επίπεδες φουσκάλες

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

Διπλή γραμμή παραγωγής αυτοματοποιημένης γέμισης σταθμών

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

Συσκευή μεταφοράς αποστείρωσης

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

Τριγωνική μηχανή πλήρωσης μπουκαλιών

 

Guangdong Xinle Foods Co.,Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 5

Προϊόν Συγκοινωνιακή ζώνη

OEM/ODM

Με περισσότερο από 19 έτη του cOem & εμπειρίας ODM, Guangdong Xinle Co. τροφίμων, το ΕΠΕ είναι βέβαιο για να παρέχει οποιοδήποτε είδος καραμέλας που χρειάζεστε με την καλύτερη ποιότητα.

 

Έχουμε μια επαγγελματική και πεπειραμένη ομάδα παραγωγής με περισσότερους εκείνους τους 500 καλά εκπαιδευμένοι εργαζόμενοι, και τον ανώτερο τεχνικό 70. Διάφορος αυτόματου και ο εξοπλισμός παραγωγής.

 

Η επιχείρησή μας είναι ειδικευμένη σε όλο το είδος καραμέλας όπως η πιεσμένη καραμέλα, σκληρή βρασμένη καραμέλα, lollipop, marshmallow, gummy καραμέλα… και ούτω καθεξής

 

Και είναι διαθέσιμο για μας για να κάνει οποιαδήποτε γεύση, οποιαδήποτε μορφή καραμελών που χρειάζεστε. Έχουμε επίσης την εμπορικούς ομάδα και το διευθυντή παραγωγής μας για να σας δώσουμε κάποια πρόταση για τα στοιχεία πρόθεσής σας.

 

 

R&D
  • Όπως είναι γνωστό, το κλειδί για την επιτυχία μιας επιχείρησης είναι η καινοτομία & αναπτύσσεται. , Guangdong Xinle Co. τροφίμων, ΕΠΕ έχουμε μια επαγγελματική ομάδα Ε&Α (έρευνα & ανάπτυξη) για να παραγάγουμε οποιοδήποτε είδος καραμέλας οι πελάτες μας ζητούμενοι.
  •  
  • Η ικανότητα της ομάδας Ε&Α μας είναι σχεδόν η πρώτης τάξεως στον τομέα της κατασκευής καραμελών. Δεν σταματάμε ποτέ την έρευνα και αναπτύσσουμε τα νέα προϊόντα με την καλύτερη ποιότητα & την πιό νόστιμη σύσταση.
  • Έχουμε επίσης την ομάδα σχεδίου μας που είναι ειδικευμένη στη συσκευασία καραμελών για περισσότερο από 30 έτη. Είμαστε βέβαιοι για να κάνουμε το καλύτερο σχέδιο για το στοιχείο πρόθεσής σας.
  • Εκτός από αυτό, αξίζει για να πει ότι η επιχείρησή μας έχει την οργάνωση η «στρατηγική συνεργασία» με Roquette, το οποίο είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός Polyol στον κόσμο. Και έχουμε συνεργαστεί & οργάνωση ένα εργαστήριο στην έδρα του Roquette στην Κίνα. Για να βοηθήσουμε βελτιώνουμε & κάνουμε την έρευνα του προϊόντος μας

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-768-5880999
Βιομηχανική περιοχή Guoyi, κωμόπολη Anbu, ζώνη Chao'an, πόλη Chaozou, Guangdong, Κίνα
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε